Правоохоронці провели обшук квартири власника гральних закладів

Автор 27 листопада 2014, 17:38
Працівники УДСБЕЗ задокументували злочинну діяльність трьох подолян, які організували мережу гральних закладів на півночі області та втягнули у злочинну діяльність 9 осіб, які працювали в залах адміністраторами.
У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 203-2 «Зайняття гральним бізнесом» Кримінального кодексу України, працівниками Управління Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю УМВС України в Хмельницькій області було задокументовано злочинну діяльність трьох жителів області, які за попередньою змовою організували в містах Славута та Шепетівка мережу гральних закладів, а також втягнули у злочинну діяльність 9 осіб, які працювали в закладах адміністраторами.

Незважаючи на те, що раніше із залів, які належать фігурантам провадження, уже вилучалось гральне обладнання, зловмисники завезли в одне із приміщень у Шепетівці нове та продовжили заробляти гроші злочинним шляхом.

Як наслідок, працівники УДСБЕЗ провели додаткові санкціоновані обшуки у вищевказаному залі та у квартирі одного із підозрюваних, під час яких вилучили ще 7 одиниць комп’ютерної техніки із встановленим спеціальним програмним забезпеченням, яке дозволяло грати в азартні ігри, грошові кошти, чорнові записи по обліку здійснення діяльності грального бізнесу,відеореєстратор та інші речі, які підтверджують злочинну діяльність організаторів цього бізнесу.

Загалом же працівниками міліції в рамках кримінального провадження задокументовано незаконну діяльність 3 гральних закладів та вилучено 8 гральних автоматів, 29 одиниць комп’ютерної техніки і грошові кошти в розмірі 7 тисяч гривень.

Працівники міліції продовжують працювати в рамках кримінального провадження. Організаторам грального бізнесу згідно санкції ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України загрожує штраф в розмірі від 10 до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян та конфіскація усього грального обладнання.
0
репостів
0
репостів