Правоохоронці опублікували свою версію ДТП біля цукрового заводу

Автор 17 листопада 2014, 02:13
Тиждень тому ми писали про ДТП, яка сталася на перехресті вулиць Старокостянтинівське шосе — П'яскорського. Резонансу вона набула через те, що зі слів численних свідків, винуватець аварії був напідпитку. І ось правоохоронці нарешті поділились офіційною версією подій, яка разюче відрізняється від свідчень свідків.
11 листопада близько 17.10 години в м. Шепетівці на перехресті вулиць Старокостянтинівське шосе — П'яскорського 21-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ 21099», допустив зіткнення з автомобілем «Таврія» під керуванням 62-річного місцевого жителя, після чого виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ 21114» під керуванням 43-річного місцевого жителя. Внаслідок ДТП двоє пасажирів автомобіля «ВАЗ 21099», місцеві жителі 1994 та 1996 р.н., отримали тілесні ушкодження, один із них госпіталізований до Шепетівської центральної районної лікарні.
Як ви бачите, жодної інформації про алкоголь в крові водія та травм постраждалого чоловіка чомусь немає. Тобто виходить, або збрехали свідки нашому кореспонденту, або правоохоронці опублікували не всю інформацію щодо аварії.

Ми спробуємо більш детально розібратись в даній дорожньо-транспортній пригоді і в наступних матеріалах поділимось уточненою версією подій. Поки що закликаємо не робити передчасних висновків.
Останнє редагування 17 листопада 2014, 02:33
0
репостів
0
репостів