Правоохоронці затримали автомобільного серійного злодія

Автор 27 жовтня 2014, 16:13

Крадій-рецидивіст промишляв на території двох районних центрів — у Славуті та Шепетівці. Його «жертвами» зазвичай ставали звичайні «ВАЗи», які власники залишали на ніч просто неба без сигналізації.

Затримали злодія-рецидивіста, на рахунку якого вже не одна судимість, працівники патрульно-постової служби Шепетівського міськвідділу міліції під час вчинення 38-річним зловмисником … крадіжки цигарок із вуличного кіоску.

Санкціонований обшук за місцем проживання підозрюваного показав, що саме він причетний до серії крадіжок із автомобілів, яка прокотилась Шепетівкою та сусідньою Славутою. Були вилучені крадені речі, взуття, протектори якого збігалися зі слідами, залишеними на місці крадіжок, тощо.

Наразі встановлено, що підозрюваний скоїв 7 крадіжок із автомобілів у Шепетівці і ще більше 10 — у Славуті.

«На діло» крадій виходив у темну пору доби. Його «жертвами» були автомобілі, які власники залишали просто біля під’їзду без сигналізації. Зазвичай це були різні моделі «ВАЗів».

Саме тому на сигналізації автомобіля економити не варто, а якщо вам бракує грошей, то краще можете вигідно придбати автомобілі із США на https://columbauto.com.ua, де окрім сигналізації, ви отримуєте набагато сучасніший та зручніший засіб пересування.

У салон зловмисник проникав шляхом розбиття скла або ж зламував замок у дверцятах. «Працював» в рукавичках, так що слідів не залишав. Із автомобілів забирав усе цінне, що можна було згодом продати:автомагнітоли, GPS-навігатори, відеореєстратори та іншу техніку. Не гребував і жіночими сумочками, прикрасами. Крадені речі збував згодом випадковим знайомим, зазвичай, немісцевим.

Наразі підозрюваний перебуває під арештом. По всіх фактах крадіжок відкрито кримінальні провадження, які найближчим часом будуть об’єднані в одне. Зловмиснику загрожує до 5 років позбавлення волі.

Останнє редагування 24 серпня 2020, 13:45
0
репостів
0
репостів