В Судилкові жорстоко вбито пенсіонерку

Автор Ірина Погребняк 11 вересня 2014, 16:21
В Судилкові жорстоко вбито  пенсіонерку Фото Дмитра Шпака
На минулому тижні, в вівторок, у селі Судилкові невідомий вбив 88-річну жінку. У власному будинку її труп виявила племінниця, що прийшла зранку наступного дня відвідати самотню пенсіонерку.
— В чергову частину надійшло повідомлення від судилківчанки, що в будинку на вулиці Пушкіна вона виявила тіло своєї тітки без ознак життя, — розповіла Віта Поліщук, старший інспектор по роботі з населенням та громадськими формуваннями. — На місце події виїхала слідчо-оперативна група, заступник начальника МВ, заступник прокурора області, пересувна криміналістична лабораторія, кінологи. Було встановлено, що 2 вересня у вечірній час невстановлена особа проникла в будинок померлої, спричинила тілесні ушкодження. Від численних тілесних травм та ушкодження хребта бабуся померла. Ймовірно, що в пенсіонерки вимагали гроші, але їх у жінки не було, бо пенсію отримували її родичі.

Речник міського відділу міліції розповіла, що свідків злочину так і не знайшли. — Єва Романівна жила в будинку сама, її сини померли, — розповіла сусідка Людмила. — Ми її поважали, бо старенька все життя важко працювала, а тепер залишилися самотньою. Бабця нікуди не ходила, та й до неї гості не часто навідувалися. В селі про це знали, хтось цим скористався. Можливо, комусь із сельчан відомі певні обставини скоєння злочину, прохання повідомити інформацію до правоохоронних органів. 
День за Днем
0
репостів
0
репостів