Зняла порчу на 6000 гривень

Автор 27 серпня 2014, 14:06
26 серпня близько 16.00 години в м. Шепетівка в дворі будинку по вулиці Залізничній невстановлена жінка, під приводом зняття порчі, шахрайським шляхом заволоділа у 27-річної місцевої жительки золотими виробами на загальну суму близько 6000 гривень.
Жінка повірила у благі наміри незнайомки допомогти налагодити сімейне життя. О 15-годині пані йшла з дитиною вулицею Залізничною, коли до неї підійшла незнайомка і запитала «Котра година». Зав’язавши таким чином розмову, незнайомка перейшла у наступ.

–Я бачу майбутнє – від тебе піде чоловік. Але цьому можна зарадити. Ходімо у двір багатоповерхівки, там поговоримо. Вже коли обоє сиділи на лавці, до них підійшла ще одна молодиця, з пакетом у руках. Саме у її пакет треба було покласти всі цінні речі, які мала при собі шепетівчака. А це два кулона золотих, ланцюжок каблучка також золоті. Натомість молода мама мала прочитати молитву 20 разів і дивитися у небо, яке воно блакитне. Коли відірвала погляд від неба, то побачила грішну землю і жорстоку реальність – поруч не було ні жінок-порадниць, ні пакунку з золотом. За шахрайство, скоєне за попередньою змовою на винуватець чекає позбавлення волі на строк до трьох років.
Останнє редагування 28 серпня 2014, 00:38
0
репостів
0
репостів