Намагався продати каналізаційні люки

Автор 20 травня 2014, 19:32
У місті Шепетівка посеред ночі зловмисник викрав каналізаційні люки. Продати свою «здобич» молодик не встиг – завадили міліціонери.
Поки люди спали, молодий хлопець вирішив підзаробити. Посеред ночі, близько першої години, юнак неподалік одного із будинків, що по вулиці Проспект миру в місті Шепетівка, поцупив кришки з двох каналізаційних люків. За потенційну небезпеку, яка у вигляді відкритих ям чатувала на місцевих жителів, не подумав, оскільки мав на меті за дану «здобич» отримати чималі гроші.

Тому близько дев’ятої години ранку, як тільки відкрився пункт прийому металобрухту, хлопець швиденько намагався здати металеві кришки від люків. Приймальник металу, зрозумівши, що «пахне» криміналом, не став переступати межі Закону, а потай від горе-клієнта зателефонував до відділку міліції.

Наряд групи затримання Державної служби охорони миттєво приїхав на виклик. Спільно із слідчо-оперативною групою міліції місцевого непрацюючого жителя було затримано.

За скоєне правопорушення передбачена кримінальна відповідальність за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу або позбавлення волі на строк до трьох років.

Наразі крадій спілкується з міліціонерами. Сума збитків, завданих Шепетівському комунальному підприємству водопровідно-каналізаційного господарства, встановлюється. Триває слідство.
0
репостів
0
репостів