Колишній в’язень продавав наркотики на вокзалі

Автор 20 травня 2014, 15:48
Неодноразово судимого 26-річного чоловіка затримали працівники лінійного відділу міліції на станції Шепетівка під час збуту наркотиків.
Як розповів затриманий правоохоронцям, наркотичні речовини він знайшов ще взимку. Тоді увагу хлопця привернув поліетиленовий пакет, в середині якого він знайшов два згортки. В одному знаходилась висушена конопля, а в іншому – макова соломка. Оскільки в сім’ї затриманого було важке матеріальне становище, вирішив сховати знахідку аби продати при нагоді.

Перший збут макової соломки пройшов без перешкод, за що торговець отримав 300 гривень. Здавалося б, заробив «легкі» гроші, не прикладаючи до цього ніяких зусиль. Та не врахував одного, всі дії контролювались правоохоронцями. При черговому збуті наркотичного засобу, вже марихуани, хлопець був затриманий.

Як з’ясувалось згодом, «безвинним» з першого погляду наркоділком виявився неодноразово судимий за крадіжки, грабежі та розбої житель Шепетівської області.

Наразі затриманому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання та збут наркотичних засобів). Згідно законодавства чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до десяти років з конфіскацією майна.
0
репостів
0
репостів