Шепетівчанин виявився любителем дармової горілки

Автор Альона Шибунько 12 квітня 2014, 17:01
Тривожні виклики на пульт централізованого спостереження Державної служби охорони з супермаркетів надходять часто. Зазвичай повідомляється про крадіжку. На виклик оператор одразу ж направляє найближчий до місця події наряд групи затримання Державної служби охорони, який, прибувши на об’єкт, здійснює заходи щодо з’ясування причин надходження повідомлення та затримання злочинців.
У місті Хмельницький близько сьомої години вечора на пульт централізованого спостереження Державної служби охорони при УМВС України в Хмельницькій області надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації в охоронюваному магазині по вулиці Довженка.

Прибувши на місце події, працівники ДСО затримали 38-річного жителя м.Шепетівка Хмельницької області. Пізніше стало відомо, що чолов’яга викрав із магазину пляшку горілки.

Чоловік, як з’ясувалося згодом, немає постійного місця роботи. Перебивався тимчасовими заробітками, тому й не мав постійного доходу. Він наважився на дрібну крадіжку, сподіваючись, що його вчинку ніхто не помітить. Але не так сталося, як гадалося. Прибувши через кілька хвилин на місце події, держохоронці затримали правопорушника та доставили до відділу міліції для з’ясування обставин події та прийняття відповідного процесуального рішення.
Останнє редагування 12 квітня 2014, 17:06
0
репостів
0
репостів