Четвер, 26 листопада 2015 — Сайт міста Шепетівка
Представники Шепетівського Водоканалу взяли участь у екофорумі "Вода та енергія"
Розділ Бізнес
19 листопада 2015 року у м. Львові відбувся «Львівський екофорум. Вода та Енергія»  – перша спеціалізована конференція, присвячена інноваціям у сфері водопідготовки, очищенню стічних вод і обробки осаду в Україні. Прес-служба Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства повідомила, що участь у форумі брали і їх представники та навіть отримали відзнаку.
З серпня минулого року по вересень цього року старший лейтенант Руслан Тарасюк у складі механізованої бригади брав участь у проведенні антитерористичної операції на території Луганської та Донецької областей. Про це повідомив офіційний сайт Державної фіскальної служби України. Разом зі своїми бійцями-побратимами податківець з мужністю та відвагою відстоював цілісність та незалежність нашої держави.
25 листопада о 14:54 на пункт зв’язку 21-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на вул. Пацаєва в м. Шепетівка. Зателефонували місцеві мешканці – очевидці надзвичайної події. Про це повідомляє Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.
0
репостів
0
репостів