Середа, 02 травня 2018 — Сайт міста Шепетівка
В Шепетівці почав свою роботу магазин мережі одягу «Санді»
Розділ Бізнес

В Шепетівці почав свою роботу магазин мережі одягу «Санді». Наша місія – зробити Ваш шопінг економним, зручним та комфортним. Мережа зосереджена в Центральній та Західній Україні і постійно розширяється!

Водія, який збив на смерть двох пішоходів у Хмельницькому в ніч на 30 квітня, поки не знайшли, але вже мають обґрунтовані підозри хто саме спричинив трагедію.

Ізяславський районний суд визнав 31-річного шепетівчанина винуватим за ч.2 ст.289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом», ч.2 ст.185 , «Крадіжка», ч.1 ст.309, «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» КК України та призначив покарання у виді 5 років ув’язнення.

Відзначили річницю від дня створення військової частини
Розділ Події

1 травня шепетівський зенітний ракетний полк (12 містечко) відмітив 58 річницю від дня створення. Про деталі святкування повідомив інформаційний відділ Шепетівської міської ради.

В Кропивницькому пройшов традиційний фестиваль, присвячений Всеукраїнському Дню Землі. Цьогорічна тема: «Митець та громадянин. Шляхи поєднання». В Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості зібрались понад двісті учасників з Донецької, Чернігівської, Хмельницької, Черкаської, Київської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Вінницької та Луганської областей.

0
репостів
0
репостів