Середа, 16 травня 2018 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні представники Шепетівської центральної районної  бібліотеки ім. М. Коцюбинського – директор Людмила Везюк та бібліотекар Павлина Огородник завітали у навчальні заклади сіл Пліщин та Плесна. Для учнів 5-9 класів провели євро-годину  «Побачення з  Європою» , в рамках святкування Дня Європи в Україні.

Слідчим суддею Хмельницького міськрайонного суду  було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою  жінці, 1980 року народження, жительки м. Шепетівка, яка підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

Сьогод­ні, 16 трав­ня, міс­це­ві пра­во­охо­рон­ці пе­реш­ко­ди­ли во­ді­ям ви­ки­ну­ти львівсь­ке сміт­тя в Ше­пе­тів­ці. 2 фу­ри зі сміт­тям пра­ців­ни­ки Ше­пе­тівсь­ко­го ВП зу­пи­ни­ли на «603-му кі­ло­мет­рі» бі­ля ес­та­ка­ди.

У Шепетівці перед Фемідою постане обвинувачений у серії крадіжок
Розділ Події

На лаві підсудних Шепетівського міськрайонного суду опинився раніше судимий за злочини проти власності й громадської безпеки, якому інкримінують крадіжку, вчинену повторно, поєднану з проникненням у житло, інше приміщення, що завдала значної шкоди потерпілому (ч.3 ст.185 КК України), закінчений замах на вчинення крадіжки, вчиненої повторно, поєднаної з проникненням у житло (ч.2 ст.15, ч.3 ст. 185 КК України) та викрадення офіційних документів, вчинене з корисливих мотивів (ч.1 ст. 357 КК України).

Історія становлення та розвитку ринку Форекс
Розділ Бізнес

Що таке ринок Форекс? Це міжнародне фінансове середовище, яке є частиною світового фінансового ринку, працює на принципах вільної торгівлі,  щодня конвертує валюту в декілька трильйонів доларів і при цьому не має територіальної приналежності. Форекс – це не тільки місце торгівлі трейдерів на курсовій різниці валют, але і віртуальне середовище, в якому укладаються багатомільйонні контракти і угоди між найбільшими учасниками валютного ринку.

15  травня  о 10:21 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої  будівлі  в одному з домогосподарств с. Березна   Шепетівського району. За викликом негайно прибуло чергове відділення 21 Державної пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна команда с. Судилків. На момент прибуття працівників ДСНС площа пожежа сягала  25 кв.м.

0
репостів
0
репостів