Четвер, 10 травня 2018 — Сайт міста Шепетівка
Відбувся Чемпіонат області з пожежно-прикладного спорту серед юнаків та дівчат
Розділ Спорт

10 травня у спорткомплексі Аварійно-рятувального загону спецпризначення відбувся чемпіонат Хмельницької області з пожежно-рятувального спорту серед юнаків та дівчат. Відрадно те, що цьогоріч вперше в історії спорту на Хмельниччині до змагань долучилися і дівчата. До слова багато з представниць слабкої статі під час змазань захистили І юнацький розряд з пожежно-прикладного спорту.

Вечір 8 травня і ніч 9-го видалися для працівників Шепетівського відділу поліції більш ніж напруженими — у райцентрі було вчинено вбивство та замах на вбивство. Проте завдяки злагодженій роботі правоохоронців усіх підозрюваних встановили та затримали.

Сьогодні, 10 травня, у Шепетівці правоохоронці затримали місцеву жительку під час дачі хабара заступнику начальника місцевого відділу поліції за вирішення питання про непритягнення до кримінальної відповідальності.  

Команда «Вимпел» - володар кубку міста з міні-футболу
Розділ Спорт

З 17 квітня по 8 травня проходив відкритий Кубок міста Шепетівки з міні-футболу. У турнірі взяли участь дев’ять команд: Вимпел, Фортуна (м.Славута), Колос (Шепетівський р-н), Поліція, Локомотив, в/ч А3730, ПЧ-18, КТУ та Шанхай.

З нагоди Дня Перемоги змагалися ветерани у шахах
Розділ Спорт

З нагоди Дня Перемоги над нацизмом у Європі в міському шаховому клубі «Дебют» пройшов турнір з швидких шахів серед ветеранів. У турнірі взяли участь 10 шахістів.

9 травня в селі Чотирбоки Шепетівського району представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування мали велику честь привітати із 100 - річчям жительку села Наумець Пелагею Гнатівну.

У Шепетівці вшанували пам'ять загиблих у Другій світовій війні
Розділ Події

Вчора шепетівчани відвідали місця братських могил та військових поховань на території міста, де відбулися меморіальні заходи з вшанування полеглих та покладання квітів до пам’ятних знаків.

0
репостів
0
репостів