Понеділок, 02 квітня 2018 — Сайт міста Шепетівка
Державні аудитори виявили порушення у Шепетівці на сотні мільйонів гривень
Розділ Бізнес

Сьогодні відбулось розширене засідання колегії облдержадміністрації. З першого питання про стан фінансово-бюджетної дисципліни в області за 2017 рік доповів начальник Управління Західного офісу Держаудитслужби в області Анатолій Марценюк.

Відсьогодні в Україні, загалом, та на Хмельниччині, зокрема, розпочався весняний призов. Як розповів начальник Головного упра вління персоналу та заступник начальника Генерального штабу ЗСУ Артур Артеменко виданню "Інтерфакс Україна", призову на строкову військову службу підлягають особи, яким виповнилося 20 років та які ще не досягли 27-річного віку.

У період масового розмноження диких тварин, з 1 квітня до 15 червня, забороняється проводити роботи та заходів, які є джерелом підвищеного шуму та неспокою.

Сьогодні до Шепетівського міськрайонного суду надійшов обвинувальний акт відносно громадянки Щ., інженера інженерно-експлуатаційної групи Шепетівської виправної колонії № 98, яка обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 366, ч. 2 ст. 191 КК України.

2 квітня о 13.30 піротехніки Аварійно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області у спеціально відведеному місці знищили міну калібру 50 мм, виявлену напередодні в с. Городище Шепетівського району.

0
репостів
0
репостів