Вівторок, 17 квітня 2018 — Сайт міста Шепетівка
У Пашуках відкрили спортивно-ігровий майданчик
Розділ Спорт

Пограти у футбол та волейбол, подолати перешкоди на велосипеді, позайматися спортивним туризмом, покататися на гойдалці чи просто відпочити на лавочці тепер можуть мешканці Пашуків Судилківської ОТГ. А все завдяки участі у Конкурсі мікрогрантів, який три роки поспіль проводить ГО «Інститут солідарності громад Романа Мацоли».

З перших самостійних кроків свого життя, діти пізнають навколишній світ. У ньому багато цікавого та незнайомого. Підростаючи малюки можуть потрапити у будь-яку небезпеку, яка на жаль, підстерігає дітей і дорослих майже на кожному кроці. Пустощі з сірниками і запальничками, використання вибухонебезпечних предметів, необережність на дорозі і в лісі, необачність на воді - жертвами їх щорічно стають тисячі людей. Як бачимо, загроза існує, а тому краще бути до неї готовими, діяти правильно у небезпечній ситуації, щоб врятувати не тільки своє життя, а й життя тих, хто поруч.

Садиба Мальованського лісництва є однією з кращих серед лісництв ДП «Шепетівський лісгосп». Тут функціонує зона відпочинку, що користується популярністю не лише серед місцевого населення, сюди з радістю заїжджають і подорожні та жителі Шепетівки.

Лише через суд змогла повернути гроші за несправний телефон
Розділ Бізнес

У Полонський районний суд звернулася місцева мешканка з позовом до відомої мережі магазинів електроніки. У заяві зазначила, що в жовтні 2016 року в одному з магазинів мережі у Шепетівці купила IPHONE вартістю 8946 грн. 98 коп., у характеристиках якого значилося «як новий».

0
репостів
0
репостів