Понеділок, 18 вересня 2017 — Сайт міста Шепетівка

15 вересня 2017 року виповнилось 90 років учаснику бойових дій Другої Світової війни, ветерану праці Анатолію Григоровичу Антонюку, мешканцю села Судилків Хмельницької області. Про це повідомили на сторінці Шепетівської РДА.

17 вересня в Шепетівській міській бібліотеці для дітей стартував ІІ етап обласного квесту "Відома і невідома Хмельничинна" присвячений 80-річчю утворення Хмельницької області. До участі  у квесті  бібліотекарі запросили своїх активних читачів, учнів 5-9 класів шкіл міста – користувачів бібліотеки. Учасники квесту змагалися за звання найерудованішого гравця та найспритнішої команди.

Односельці, поліцейські та рятувальники майже добу шукали семирічного хлопчика, що зник у селі Плесна на Хмельниччині. Малий сидів у сховку і спостерігав, як навколо метушаться дорослі, йдеться у сюжеті ТСН.19.30. Йому вдалося обхитрити трьох службових псів та сотню пошуківців. А через двадцять з лишком годин хлопчик сам здався з єдиною умовою, щоб мама з вітчимом не били його за втечу.

Внаслідок сильного пориву вітру на території Шепетівського району через спрацювання автоматичної системи захисту електроліній відбулося відключення від електропостачання 34 населених пунктів.

0
репостів
0
репостів