П'ятниця, 07 квітня 2017 — Сайт міста Шепетівка
Вчора вранці співробітників Бібліотеки №2, яка знаходиться по вулиці Полубоярова, на робочому місці чекав неприємний сюрприз. Прийшовши на роботу вони виявили виламані двері та розгардіяж в приміщеннях бібліотеки. Про це повідомив інформаційний відділ Шепетівської міської ради.
Шепетівські юнаки та дівчата - найсильніші у області
Розділ Спорт
1-2 квітня 2017 р. в м. Хмельницькому відбувся чемпіонат Хмельницької області з важкої атлетики серед  юнаків та дівчат до 13 та 15 років. Команду Шепетівської дитячо-юнацької  спортивної школи представляли 15 вихованців тренера-викладача з важкої атлетики Медведя В.І.
В період часу з 21.00 години 5 квітня по 12.00 годину 6 квітня в смт. Гриців по вулиці Котовського невстановлена особа шляхом підбору ключа проникла в будинок 53-річної місцевої жительки, звідки викрала грошові кошти в сумі 10000 гривень.
До складу групи входило четверо осіб: троє жінок із Шепетівки та один чоловік із Новограда-Волинського Житомирської області. Під час санкціонованих обшуків у зловмисників вилучили 40 кг макової соломки, 2 кг канабісу, 12 грам метадону, а також опій ацетильований.
6 квітня на пункт зв’язку Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від жителя с. Судилків про те, що поблизу підприємства МВМ-13 виявлено невідомий предмет, схожий на вибухонебезпечний.
0
репостів
0
репостів