П'ятниця, 21 квітня 2017 — Сайт міста Шепетівка

Андрій Біленький, захисник України, загинув у зоні АТО 20 квітня 2016 року. Йому було лише 33 роки – пора молодості, зрілості, змужніння. Він мав багато життєвих планів, мрій, та все перекреслила війна. Пройшов рік без сина, без чоловіка, без батька, без брата... без хорошої людини. Біль втрати не вщухає.

20 квітня в розділі експозиції "Борці за Україну" краєзнавчого відділу музею М. Островського було проведено годину пам'яті, приурочену річниці загибелі захисника України Андрія Біленького. У музеї розгорнуто виставку світлин, документів про життєвий шлях нашого земляка.

У квітні в Україні стартувала програма «Доступні ліки», яка дозволяє громадянам отримувати низку препаратів безкоштовно або з невеликою доплатою. Сьогодні інформаційний відділ Шепетівської міської ради повідомив перелік лікарських засобів, які входять до цього списку, а також аптеки де їх можна отримати.

У депутата Шепетівської міської ради від Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Ігора Волоткевича обікрали помешкання. Доки міський обранець гостював у родичів у Львові, злодії перевернули квартиру догори дригом. Після таких подій, власникам нерухомості на першому поверсі, варто замислитись над купівлею ролетів на вікна та двері https://disol.com.ua/rollety/. Вони не лише захистять помешкання від непроханих гостів, але захистять від шуму, сонця, збережуть енергію і вашу приватність у разі потреби.

19 квітня о 18:26 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку в м. Шепетівка. По прибуттю на місце події під час проведення розвідки було встановлено, що пожежа розповсюдилась на площу 4 кв.м. У процесі ліквідації пожежі працювала ланка газодимозахисної служби.

0
репостів
0
репостів