Неділя, 19 лютого 2017 — Сайт міста Шепетівка
Зима - чудова пора для зміцнення здоров'я малят. Педагоги шепетівського дошкільного навчального закладу №8 "Калинонька" Літнарович А.І., Мартинюк Г.І. та музкерівник Шептицька О.С. провели спортивну розвагу на свіжому повітрі "Витівки Снігової баби".
Шепетівські хокеїсти здобули кубок Героїв Афганістану
Розділ Спорт
Хокейний турнір, між командами Шепетівка – Славута , присвячений 28 річниці виведення військ з Афганістану закінчився з рахунком 21 : 12 на користь шепетівчан. Не дивлячись на такий розгромний рахунок, насправді події на льодовому майданчику розвивалися дуже несподівано і драматично.
Технічно підтвержено шепетівські проблеми прийому цифрового телемовлення
Розділ Бізнес

Провайдер ефірно-цифрового мовлення “Зеонбуд” викривив дані про доступний компанії потенціал покриття на території України. Про це йдеться у відповіді 1+1 медіа на заяву ТОВ «ЗЕОНБУД» щодо звинувачень у викривленні даних цифрового покриття.

17 лютого близько 09.50 години у Хмельницькому по вулиці Трудовій 35-річна жителька м. Шепетівка, керуючи автомобілем «Audi A4», допустила наїзд на 35-річного пішохода, жителя с. Лісові Гринівці, який перетинав проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.
0
репостів
0
репостів