Четвер, 30 листопада 2017 — Сайт міста Шепетівка
День пам’яті жертв Голодомору. Інтерактивні уроки в музеї
Розділ Культура

У листопаді український народ традиційно відзначає День пам’яті жертв Голодомору. Проте пам’ять про жахливі події 30-х років не обмежується лише цим днем. Протягом листопада в обласному літературно-меморіальному  музеї М.Островского було проведено інтерактивні уроки, присвячений цій болючій для українського народу темі – Голодомор 1932-33 років.

Шепетівський міськрайонний суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою – чоловіку, котрому інкримінують ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України: нанесення тяжких тілесних ушкоджень, небезпечних для життя в момент заподіяння.

29 листопада о 06:12 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі в с. Хутір Шепетівського району. Негайно за вказаною адресою було направлено чергове відділення 21-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області та місцеву пожежну команду с. Корчик.

Службові особи ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" знаходяться під слідством ще з 2016 року
Розділ Бізнес

Такий висновок можна зробити з ухвали Хмельницького міськрайонного суду у справі  № 686/23089/17.  21 листопада 2017 року старший слідчий в ОВС СУ ГУНП в Хмельницькій області звернувся до суду з клопотанням, погодженим з прокурором відділу прокуратури Хмельницької області, про тимчасовий доступ та вилучення документів, які зберігаються у товариства з обмеженою відповідальністю «Шепетівка Енергоінвест» згідно кримінального провадження № 42016240000000064.

Відбулася ХХІХ сесія Шепетівської міської ради
Розділ Події

28 листопада під головуванням міського голови Михайла Полодюка відбулась чергова ХХІХ сесія Шепетівської міської ради VII скликання. На розгляд сесії було винесено сорок питань порядку денного. Участь у засіданні взяли 31 депутат, заступники міського голови, члени виконавчого комітету, начальники управлінь та відділів виконавчого комітету міської ради, керівники підприємств, організацій, установ міста, представники місцевих засобів масової інформації, шепетівчани.

0
репостів
0
репостів