Середа, 30 березня 2016 — Сайт міста Шепетівка
Найкраща інвестиція – це інвестиція у свої знання!
Розділ Освіта
Як створити великий потенціал у маленькому місті?
Шепетівка – невеличке містечко обласного значення, яке ні чим не відрізняється від інших. Як і у подібних – молодь прагне виїхати у столицю чи в обласний центр, а старше покоління призвичаїлося до порядків та насолоджується тишею та помірністю життя.

Щоб розворушити населення та дати можливість проявити себе в місті діють гуртки та курси. Чим далі, тим цікавіше спостерігати, що навчатися і розвиватися хочуть не лише юні, а й дорослі. Саме з цією метою ще у 2009 році були створені курси іноземних мов «HappyLanguage».
29 березня у Шепетівці проведено семінар з адвокатами на тему: «Порядок надання безоплатної вторинної правової допомоги». Про це повідомили у Фейсбуці Шепетівського місцевого центру з надання БВПД.
Військовий із Шепетівщини потрапив у полон через оковиту
Розділ Події
Кілька днів тому прокремлівські сайти почали поширювати відео, в якому знято опитування українського військового, який в нетверезому стані забрів на позиції сепаратистів. На відео він зізнається, що сам родом з села Вербівці Шепетівського району.
Завершено роботи по модернізації водозабору "Лісова галявина"
Розділ Бізнес

Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства в рамках виконання Інвестиційної програми завершило технічне переоснащення свердловин водозабору "Лісова галявина". Виконано переоформлення спеціального дозволу на користування надрами, та замінено насосні агрегати на свердловинах водозабору, що задіяні в технологічному процесі водопостачання.

29 березня в період з 07.10 до 14.00 години в м. Шепетівка по вулиці Шешукова невстановлена особа здійснила одразу два пограбування.
0
репостів
0
репостів