Понеділок, 20 липня 2015 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівський легкоатлет здобув медаль у Швеції
Розділ Спорт
У місті Ескільстуна триває юніорська першість Європи з легкої атлетики. Єдиним представником Хмельниччини в Швеції був Андрій Аліксійчук з Шепетівки, який змагався в бігу на 1500 метрів.
Всього в Україні цього року 83 абітурієнти отримали 200 балів за результатами проходження ЗНО з двох предметів. Серед них лише один представник з Хмельниччини – випускниця Шепетівської школи-гімназії Євгенія Солодка.
17 липня в період часу з 10.00 до 13.50 години в м. Шепетівка по вулиці Червоній невстановлена особа шляхом віджиму металопластикового вікна проникла в будинок 67-річної місцевої жительки.
Вночі до Шепетівської райлікарні привезли 15-річну мешканку одно з сіл району. Про це повідомляє хмельницьке видання "Є". 
До ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» пред'явлено позови про стягнення 48 млн. гривень.
Розділ Бізнес
Рішенням господарського суду Хмельницької області задоволено черговий позов Шепетівського міжрайонного прокурора, пред'явленого в інтересах держави в особі Міністерства енергетики та вугільної промисловості України та ПАТ «НАК «Нафтогаз України» до товариства з обмеженою відповідальністю «Шепетівка Енергоінвест» про стягнення більше 12 млн грн заборгованості за укладеним договором про постачання природного газу. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області.
Діти з Шепетівщини стали другими у чемпіонаті України з велосипедного туризму
Розділ Спорт
З 6 по 11 липня на прекрасних схилах Карпатський гір, на березі річки Уж відбувся 44 чемпіонат України серед юніорів з пішохідного туризму та ІV чемпіонат України серед юніорів з велосипедного туризму. Хмельницьку область представляли туристи з села Городище, вихованці туристично-оздоровчого клубу «Меридіан».
0
репостів
0
репостів