Вівторок, 17 лютого 2015 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівчанин в чергове став першим на міжнародному турнірі з боксу
Розділ Спорт
Делегація національної збірної команди України з боксу серед юніорів, брала участь у міжнародному турнірі, який проводився у місті Гомель (Білорусія) та тривав з 9 по 13 лютого.
Стережіться млинці – прийшла і на вас Масляна
Розділ Культура
В останній тиждень перед Великим Постом українці відзначають свято Масляної або Колодія. Колодій, Колодка, Колодки, Масляниця, Масляна, Масниці, Сиропусний тиждень, Сирна неділя, Пущення, Загальниця, «Ніжкові заговини» тощо – ось такі різні назви має це давнє свято, яке символізує перемогу світла та тепла над темрявою та холодом. А ще кажуть, що це свято Весни, яка перемагає Зиму. І тому Масляна – час ігор і розваг.
Найпоширенішими відмовками, чому вулиця досі не перейменована, є такі: «ми так звикли, навіщо щось змінювати?», «не на часі», «мешканцям потрібно буде змінювати усі документи – це дуже дорого!», «зараз війна (вибори/економічна криза), треба іншим займатися», «ліпше б пенсію підняли», «це ж наша історія!», «не треба чіпати минуле, треба думати про майбутнє».
Шепетівські самооборонівці провели благодійний аукціон
Розділ Події
15 лютого в Шепетівському міському парку культури та відпочинку місцеві самооборонівці провели благодійний аукціон, лотами якого були «сувеніри» привезені з зони АТО.
0
репостів
0
репостів