Середа, 09 грудня 2015 — Сайт міста Шепетівка
Відбувся святковий захід з нагоди вручення пам’ятних медалей воїнам-афганцям
Розділ Події
6 грудня в актовій залі музею М.Островського відбувся святковий захід з нагоди вручення пам'ятних медалей воїнам-афганцям під назвою: «НАМ НЕ ЗАБУТИ ДНІ ВІЙНИ». Захід пройшов за участі міського голови Михайла Полодюка, секретаря міської ради Миколи Кикотя, голови райдержадміністрації В'ячеслава Петрова, представників громадських організацій, воїнів-афганців та засобів масової інформації.
Шепетівчанин здобув третє місце у заключному етапі Кубка Рівненської області з шахів
Розділ Спорт
5-6 грудня в Острозі відбувся заключний 10 етап Кубка Рівненської області з шахів 2015 року, який пройшов за швейцарською системою в 9 турів з обрахунком рейтингу ФІДЕ. Змагалися представники Березнівського, Володимирецького, Гощанського, Дубенського, Дубровицького, Здолбунівського, Острозького, Рівненського, Сарненського районів та міста Рівне, а також гості з Львівської, Хмельницької та Житомирської областей, всього 58 учасників.
Як повідомляє інтернет-видання "Є", після реформування міліції, згідно з постановою Кабінету Міністрів, було створено регіональний сервісний центр МВС у Хмельницькій області, а також п’ять територіальних: у Кам'янці-Подільському, Дунаївцях, Старокостянтинові, Шепетівці і Хмельницькому.
Протягом декількох років Шепетівський міський ЦЕНТУМ співпрацює з центром соціальної реабілітації дітей інвалідів. В рамках співпраці здійснювалися спільні проекти, акції. У 2015-2016 н.р. заплановано проведення майстер-класів, тематичних зустрічей.
8 грудня о 00:45 на пункт зв’язку 21-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу в міжквартирному тамбурі на 7-му поверсі дев’ятиповерхового житловому будинку на вул. Проспект Миру, що в м. Шепетівка. До Служби порятунку «101» зателефонувала власниця однієї з квартир.
Це доводить випадок, який стався 5 грудня із мешканкою Шепетівки. Про нього повідомив сектор комунікації ГУ Національної поліції в Хмельницькій області
0
репостів
0
репостів