Вівторок, 20 травня 2014 — Сайт міста Шепетівка
Відбувся кущовий семінар для платників податків
Розділ Бізнес
Працівники Шепетівської ОДПІ в рамках співпраці з Хмельницьким обласним осередком Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський Клуб» провели кущовий семінар для платників податків Шепетівського, Славутського, Полонського районів та міста Нетішина. На порядок денний було винесено питання обговорення змін до податкового законодавства.
У місті Шепетівка посеред ночі зловмисник викрав каналізаційні люки. Продати свою «здобич» молодик не встиг – завадили міліціонери.
Фестиваль здорового способу життя відвідали шепетівчани
Розділ Спорт
Фестиваль здорового способу життя відбувся 17 травня 2014 року у Рівному. Його організували обласна організація "Street Workout Rivne" та комунальний заклад "Обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" Рівненської обласної ради. Молоді люди, які активний рух зробили для себе способом життя, чарговий рах зібралися на гімнастичному містечку автотранспортного технікуму НУВГП. Крім рівненських спортсменів помірятися силами з'їхалися воркаутуери з Костополя, Острога, Гощі, Славути та Шепетівки.
Неодноразово судимого 26-річного чоловіка затримали працівники лінійного відділу міліції на станції Шепетівка під час збуту наркотиків.
0
репостів
0
репостів