Вівторок, 29 квітня 2014 — Сайт міста Шепетівка
З Україною в серці
Розділ Культура
29 квітня 2014, 21:14

З Україною в серці

Під такою назвою в міському будинку культури відбувся фестиваль вокального мистецтва, який був приурочений 25 – річчю виведення військ з Афганістану та вшануванню учасників бойових дій на території інших держав.
Шепетівчанин очолив Службу автомобільних доріг Хмельниччини
Розділ Події
Виконуючим обов'язки начальника Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області призначено колишнього керманича облавтодору Петра Гнидюка. Але поки із приставкою “виконуючий обов'язки”.
«МузИка» - Василь Ющенко
Розділ Культура
Високий, підтягнутий, енергійний, з величезним бажанням жити і творити, у свої немолоді роки (78 років від дня народження) Василь Миколайович Ющенко навчився працювати на комп'ютері і власноруч набрав уже чотири томи майбутнього восьмитомника творів, сам їх склеїв, прошив, і тільки тверду палітурку замовив в типографії.
Сонячна електростанція у селі Ясенівка Ярмолинецького району
Розділ Бізнес
З таким проханням до депутатів Шепетівської міської ради звернувся представник інвестиційної компанії «Геліос Енерджі Груп» Юрій Басюк. За його словами, обсяг інвестицій у підприємство складатиме 130 мільйонів гривен. Будуть створені десять робочих місць, а надходження до міського бюджету за оренду земельної ділянки становитимуть 400 тисяч гривень на рік.
На травневі свята Укрзалізниця ввела додаткові рейси
Розділ Події
Для забезпечення перевезень пасажирів під час травневих свят Укрзалізниця призначила чотири додаткові регіональні поїзди, які курсуватимуть від Києва до Шепетівки.
У Шепетівському лісництві ДП «Шепетівського лісгоспу» умовну лісову пожежу загальною площею 110 кв. м ліквідовували вогнеборці 21-ї державної пожежно-рятувальної частини та добровільної пожежної дружини держлісгоспу.
28 квітня близько 03.30 години в м. Шепетівці по вулиці Старокостянтинівське шосе невстановлена особа через вікно проникла в будинок 91-річного місцевого жителя, звідки викрала 2000 гривень та 3 електродрилі.
0
репостів
0
репостів