Середа, 23 квітня 2014 — Сайт міста Шепетівка
Ні корупції! Під таким гаслом представники ВО «Майдан», шепетівської Самооборони, громадських організацій міста сьогодні провели зустріч з викладачами і студентами Шепетівського медичного училища.
Стадіон "Локомотив" хочуть перейменувати
Розділ Спорт
Нещодавно до виконавчого комітету міської ради з ініціативою щодо перейменування стадіону «Локомотив» звернулася спортивна громада міста. У відповідь на звернення 22 квітня в малому залі виконавчого комітету відбулося засідання комісії з питань нових назв та перейменувань вулиць, площ та провулків Шепетівки.
Громадську раду створено
Розділ Події
Сьогодні було створено колегіальний дорадчий орган із представників інститутів громадського суспільства – Громадську раду, в залі засідань міської ради відбулись її установчі збори. До складу ввійшло 30 представників громадських об’єднань, профспілкових організацій, осередків, політичних партій та релігійних конфесій.
2 квітня до Південно-Західного ВМ Хмельницького МВ надійшло повідомлення про крадіжку ноутбука «ASUS» в 29-річного місцевого жителя.
Кримський суддя працюватиме в Шепетівці
Розділ Події
Відповідний указ підписав в.о. Президента України Олександр Турчинов. Суддя Євпаторійського міського суду Ігор Огороднік відтепер працюватиме в Шепетівському міськрайонному суді.
0
репостів
0
репостів