Розділ Бізнес

Представники Шепетівського Водоканалу взяли участь у екофорумі "Вода та енергія"

Автор 26 листопада 2015, 16:40
19 листопада 2015 року у м. Львові відбувся «Львівський екофорум. Вода та Енергія»  – перша спеціалізована конференція, присвячена інноваціям у сфері водопідготовки, очищенню стічних вод і обробки осаду в Україні. Прес-служба Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства повідомила, що участь у форумі брали і їх представники та навіть отримали відзнаку.

Організаторами екофоруму виступили: Львівська міська рада, Львівське міське комунальне підприємство «Львівводоканал» та  Українська асоціація підприємств водопровідно-каналізаційного господарства «Укрводоканалекологія».

Захід об’єднав  представників міжнародних фінансових установ, державних урядовців, експертів галузі водпровідно-каналізаційного господарства, представників бізнес-кіл, постачальників новітніх екотехнологій, та створив ефективний майданчик для зустрічей, дискусій, обміну досвідом і пошуку джерел фінансування проектів.

Учасників екофоруму привітали: міський голова Львова Андрій Садовий та президент Асоціації «Укрводоканалекологія» Юрій Жерліцин.

Керівництво Шепетівського Водоканалу у межах форуму відвідало конференц-заходи присвячені актуальним питанням у сфері водопостачання та водовідведення, інноваціям у сфері водопідготовки, очищенню стічних вод і обробки осаду. Крім того представники нашого підприємства ознайомилися з багаторічними напрацюваннями та отримати рекомендації міжнародних та українських експертів на наступні теми:

- Про стан систем водовідведення України та їх вплив на навколишнє середовище 
- Роз’яснення  щодо синхронізації законодавства України у сфері водопровідно-каналізаційного господарства з правилами та директивами ЄС. 
- Про механізми залучення інвестицій для модернізації об’єктів водопровідно-каналізаційного господарства.
- Біогаз. Гідроліз. Утилізація осаду.
- Про аерацію, видалення магнію і заліза у Чикаго; знезараження води на прикладі Нью-Йорку, Роттердаму, Кракова.
- Впровадження системи пошуку скритих витоків на прикладі міста Еслінген.

У рамках конференції представниками Водоканалу було розглянуто презентовану продукцію, технології та послуги у сферах водопостачання, водовідведення та енергозбереження.

Шепетівський Водоканал нагороджено почесною відзнакою за активну участь в діяльності Української асоціації підприємств водопровідно-каналізаційного господарства "Укрводоканалекологія".
0
репостів
0
репостів