Розділ Бізнес

«Сварог Вест Груп» найефективніше вирощували сою, пшеницю та цукровий буряк

Автор 15 грудня 2014, 15:58
Корпорація «Сварог Вест Груп» здобула перемогу у загальнонаціональному конкурсі найпродуктивніших аграрних компаній «Агровиробник року-2014» у номінації «Найвища врожайність пшениці». Середній показник врожайності цієї культури на полях компанії у 2014 році склав 8,8 т/га.
Також «Сварог Вест Груп» визнана найефективнішою у вирощуванні сої та цукрового буряку. Середня врожайність цих культур на підприємствах компанії становить 3,8 т/га та 65,8 т/га проти середніх по Україні 2,07 т/га та 44,3 т/га відповідно.

– Такі високі показники урожайності є очікуваними у нашій компанії, та є результатом як значних довгострокових інвестицій у сучасні технології й інноваційні розробки, так і злагодженої командної роботи фахівців корпорації. Разом з тим, ми не плануємо зупинятись на досягнутому та будемо надалі дотримуватись визначеної стратегії, спрямованої на підвищення ефективності агровиробництва, - зазначив голова правління «Сварог Вест Груп» Андрій Гордійчук.

Нагородження переможців конкурсу відбулося 4 грудня 2014 року під час VI Міжнародної конференції «Ведення агробізнесу в Україні: перспективи 2015 року». Конкурс«Агровиробник року» започатковано у 2014 році Асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу» і проводитиметься щорічно з метою вдосконалення сучасних технологій та запровадження інновацій в аграрному секторі для нарощування сільськогосподарського виробництва та розвитку аграрного сектору.
0
репостів
0
репостів