Середа, 04 квітня 2018 — Сайт міста Шепетівка
Кума голови шепетівської райдержадміністрації взяли на хабарі?
Розділ Події

У вівторок, 3 квітня 2018 року, Київською місцевою прокуратурою № 7 у співпраці з працівниками ГУ КЗЕ СБУ затримано на хабарництві керівників Управління Державної служби праці України у Хмельницькій області. Правоохоронці встановили, що посадовці систематично вимагали гроші від представників приватних навчальних центрів, які здійснюють підготовку з питань охорони праці, за невтручання у ліцензійну діяльність.

У музеї Островського представили виставку присвячену Дню космонавтики
Розділ Культура

4 квітня в музеї Миколи Островського відбулася презентація виставки "Космічна ера", присвячена Дню космонавтики. Більшість експонатів, які пропонуються до огляду - з фондів Музею космонавтики ім. С.П.Корольова, що в м.Житомирі. Демонструються і експонати з  фондів шепетівського музею.

4 квітня 2018 року, суд, під головуванням судді, роль якого виконав помічник судді Краєвський А.Л., розглянув справу про позбавлення батьківських прав. Глядачами, які навіть не підозрювали, що судове засідання «не справжнє», були учні школи-гімназії м. Шепетівка.

Рейдові бригади Шепетівського та Славутського лісгоспів під час патрулювання лісових масивів 3 березня, близько 4 години ранку, поблизу зони відпочинку Лісовий кордон  виявили два підозрілих автомобілі – FIAT Ducato та DAF.

0
репостів
0
репостів