П'ятниця, 30 березня 2018 — Сайт міста Шепетівка
Відбулася презентація виставки писанок від Алли Блінової
Розділ Культура

Вчора в краєзнавчому відділі музею М.Островського відбулася презентація виставки викладачки Нетішинської міської художньої школи Алли Блінової під назвою "Українська писанка". Про це музейники повідомили на своїй сторінці у Фейсбук.

30 березня о 15:00 піротехніки аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області у спеціально відведеному місці знищили два артилерійські снаряди калібру 57 мм часів Другої світової війни, виявлені в с. Траулин Шепетівського району.

Щорічно 1 квітня відзначається Міжнародний день зустрічі птахів, що проходить в рамках програми ЮНЕСКО «Людина і біосфера». 1 квітня 1906 року підписана Міжнародна конвенція з охорони птахів. День птахів – це не тільки річниця Конвенції, але і час прильоту пернатих із зимівель.

30 березня о 00:11 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення від чергового диспетчера швидкої допомоги про те, що автомобіль швидкої допомоги, котрий прямував на виклик, застряг у болоті на узбіччі дороги на вул. Київська та самостійно не може виїхати.

0
репостів
0
репостів