Понеділок, 12 червня 2017 — Сайт міста Шепетівка
Книгомани Хмельниччини побували на дитячому форумі у Львові
Розділ Культура

Кращі читачі Хмельниччини  Мирослава Сенько – читачка бібліотеки смт. Гриців Шепетівського району та Дмитро Нестер – читач Летичівської ОТГ побували на фестивалі дитячого читання “Книгоманія – 2017″. В рамках десятого дитячого форуму видавців “Космовізія: супергерої та книжкова туманність” для дітей організували чотириденну культурно-розважальну програму.

Шепетівські козачата їздили змагатись до Славути
Розділ Спорт

Управління освіти виконавчого комітету Славутської міської ради 8 червня 2017 року  організувало наступний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» (Джура) з категорією «Козачата». На запрошення організаторів участь у грі взяв рій «Шепетівські козачата» з міста Шепетівки. Представляли Шепетівку учні 5-В класу школи-гімназії.

Відповідно до Плану проведення всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2017 рік, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України нещодавно завершив підведення підсумків Всеукраїнського заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя країна – Україна!». Конкурс проводився столичними натуралістами з метою формування в учнівської молоді активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному і культурному житті країни, розвитку пізнавальних процесів у дітей, зокрема: уяви, сприйняття, уваги, мислення, формування екологічної культури.

 
На території регіону поширеними є випадки передачі органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування земель суб’єктам господарювання із порушенням вимог закону. Так, прокуратурою області встановлено, що на підставі розпорядження Шепетівської районної державної адміністрації у 2014 році приватному підприємству передано в оренду 93 га земель сільськогосподарського призначення як невитребувані земельні частки (паї), що розташовані на території Вовківецької сільської ради за межами населених пунктів.

Вчора, 11 червня, близько 19.10 години в місті Шепетівка пограбували автомобіль. В одному із дворів будинків по вулиці Залізничній власник припаркував "Mitsubishi Pajero" і пішов у власних справах. Поки його не було невідомі вибили скло в іномарці, залізли в авто та забрали звідти 23 тисячі гривень.

0
репостів
0
репостів