Середа, 22 березня 2017 — Сайт міста Шепетівка
Під час спільних оперативних заходів внутрішньої безпеки Національної поліції України, прокуратури Хмельницької області та СБУ було виявлено, що до злочинної діяльності групи, яка вимагала кошти з підприємців Хмельниччини, причетний і один з працівників поліції столичного регіону. На черговому епізоді рекету фігурантів групи затримали.
16 березня 2017р. в Шепетівському міському центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів відбувся День відкритих дверей. До Центру завітали батьки і особливі дітки, які мали можливість ознайомитися з багаторічною системою роботи Центру.
Щорічно 21 березня  в усьому світі відзначають Міжнародний день лісу.Однією з найважливіших екологічних проблем, які сьогодні стоять перед людством, є відновлення, збереження лісів від вирубування, пожеж, незаконної вирубки, природних катастроф, впливу комах-шкідників, хвороб та інших причин, що значно зменшують лісистість планети.Хоча в Україні лісистість щороку збільшується, громадськість не стоїть осторонь міжнародних ініціатив. На Шепетівщині теж активно долучаються до цих ініціатив.
0
репостів
0
репостів