П'ятниця, 24 листопада 2017 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівські спортсмени виступили на турнірі присвяченому воїнам АТО
Розділ Спорт

За підтримки обласного відділення Національного олімпійського комітету України у Старокостянтинові відбувся легкоатлетичний турнір, присвячений воїнам АТО. На змагання, до програми яких увійшли 4 дисципліни, у манеж на стадіоні «Центральний» прибуло 120 вихованців ДЮСШ 2003 року народження і молодших з міст Нетішина, Шепетівки, Ізяслава, Старокостянтинова, Ізяславського та Шепетівського районів.

На Шепетівщині засуджено посадовця сільської ради, який одержав неправомірну вигоду за сприяння в отриманні правовстановлюючих документів на земельну ділянку. Про це повідомила  Прес-служба прокуратури Хмельницької області.

ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» програв у суді Шепетівській міській раді
Розділ Події

Сьогодні, 24 листопада, в Шепетівському міськрайонному суді відбулось друге судове засідання у справі за позовом ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» до Шепетівської міської ради про визнання неправомірним та скасування рішення  XXVIII  позачергової сесії Шепетівської міської ради VII скликання № 1 «Про відмову від договору концесії в односторонньому порядку та повернення майна».

23 листопада о 14:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у дев'ятиповерховому житловому будинку на проспекті Миру в місті Шепетівка. За викликом було негайно направлено два пожежно-рятувальні підрозділи м. Шепетівка.

0
репостів
0
репостів