Середа, 21 вересня 2016 — Сайт міста Шепетівка
ТОВ “Білогір’я молокопродукт” заборгував селянам мільйони гривень
Розділ Бізнес

У смт Білогір’я Хмельницької області під стінами підприємства ТОВ “Білогір’я-молокопродукт” проходить мирна акція. Протестувальники вимагають сплатити борги за молоко, яке постачалося на підприємство. Загальна сума заборгованості становить десятки млн гривень, оскільки молокозавод винний сільським жителям, фермерам, сільськогосподарським підприємствам та аграрному кооперативу.

У шепетівському професійному ліцеї пройшла першість з футболу
Розділ Спорт
Щорічно з нагоди Дня партизанської слави у шепетівському професійному ліцеї проводиться першість ліцею з футболу на кубок імені Володі Ковальчука. Кубок переможцям змагань завжди вручається на місці, де 31 грудня 1943 року фашисти живцем спалили юного підпільника. 

Початок навчального року – завжди урочисте і хвилююче свято. Особливо, якщо навчальний рік – ювілейний. Як у Шепетівському міському центрі еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді, який уже втридцяте відкриває свої двері для допитливих природолюбів. Традиційно в цей день в закладі проводяться різноманітні заходи для учнів шкіл міста, вихованців гуртків та їх батьків.

На вихідні через Шепетівку курсуватиме додатковий поїзд
Розділ Бізнес
Укрзалізниця призначила додатковий поїзд у напрямку західної України. 24 та 25 вересня через Шепетівку курсуватиме потяг Київ-Ковель.
Подія сталася посеред ночі 19 вересня в селі Комини Ізяславського району. Троє місцевих жителів увірвалися в будинок, де жив потерпілий, до смерті побили його і зникли з місця події. Проте, як повідомив сектор комунікації поліції Хмельницької області, до обіду правоохоронці встановили і затримали усіх підозрюваних.
0
репостів
0
репостів