Понеділок, 28 вересня 2015 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівчани відзначили День міста
Розділ Події

27 вересня відбулося святкування Дня народження рідного міста. Напередодні урочистостей, в суботу, вулицями міста відбувся мотопробіг байкерів з національною символікою. По його завершенні учасники акції висадили кущі самшиту біля пам'ятника Тарасу Шевченка.

Спортивні заходи з нагоди Дня міста
Розділ Спорт
27 вересня на свято Дня народження нашого міста Шепетівки до нас завітали представники Хмельницького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». За підтримки ШМЦФЗН «Спот для всіх» та відділу у справах сім’ї, молоді та спорту ними було проведено змагання з гри «ЮКА» (різновид футболу) та дартсу.
Про це повідомила прес-служба Шепетівської районної державної адміністрації Хмельницької області.
Під час відзначення Дня міста рятувальники нагадали про правила безпеки життєдіяльності
Розділ Події
27 вересня в м. Шепетівка, у рамках святкування Дня міста, працівники 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини влаштували для людей громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Про це повідомив Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.
26 вересня о 13:30, піротехніки знищили у спеціально відведеному місці артилерійський снаряд калібру 152 мм, який був виявлений поблизу в с. Жилинці, Шепетівського району.
В ніч на 25 вересня в с. Мокіївці по вулиці Польовій невстановлена особа, шляхом зняття металопластикових вікон, проникла в приміщення ферми, звідки викрала господарчий інвентар, три металопластикових вікна, електроінструмент.
25 вересня близько 19.20 години в м. Шепетівка по вулиці Судилківській 36-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ 2106», на пішохідному переході скоїв наїзд на пішохода.
0
репостів
0
репостів