Розділ Бізнес

Працівник банку вимагав хабар за несплачений кредит

Автор 01 вересня 2013, 20:47

Працівник одного із банків вимагав 1,5 тисячі доларів у подружжя із Шепетівки за несплачений кредит. Про це повідомив Сектор комунікації поліції Хмельницької області. 

Начальник відділу правового забезпечення спочатку вимагав гроші від жінки, мовляв, якщо вона не виконає вказаних ним умов кредитного договору, то виконавча служба накладе арешт на її з чоловіком квартиру.

Зловмисник твердив, що відбудуться публічні торги по її реалізації, а щоб квартиру не купив хтось інший, їм потрібно заплатити державному виконавцю 500 доларів. А також 1000 доларів просив й для себе, нібито за підготовку та підписання ним документів від імені банку, що надає право на добровільну реалізацію квартири. Налякана жінка спочатку хотіла виконати усі умови, але потім вирішила впіймати злодія «на гарячому». Під час передачі грошей усю розмову із працівником банку записали на диктофон. Чоловіка забрали у міліцію.

Саме через такі випадки стає все більше бажаючих отримати кредит онлайн, без спілкування із різними фахівцями та консультантами банку. Більш детально про такий вид кредитування ви можете прочитати тут https://kompanion.online/finansy/kredit-onlajn/. Якщо коротко, мікропозики дають змогу вам зекономити не лише час, але і нерви. Тому що вам не потрібно збирати довідки, спілкуватись з рядом працівників банку та доводити свою платоспроможність. Сучасні системи виключають людський фактор із ланцюжка і відразу дають вам свою відповідь на запит по кредиту, грунтуючись лише на вашій кредитній історії і ряду інших аспектів, яким зазвичай ми не надаємо уваги. Також ви відразу бачите чітко суму, яку вам доведеться сплатити за користування кредитом і самовільно вам ніхто цю суму не змінить, це просто та прозоро. 

Наразі вищезгаданий начальник відділу правового забезпечення обвинувачується у підбурюванні до давання хабара та заволодіння чужим майном шляхом обману.

Як запобіжний захід для хабарника обрали особисте зобов'язання. Він повинен сплатити штраф у сумі більше 17 тисяч гривень.

Робіть правильні висновки з цієї історії.

Останнє редагування 21 листопада 2018, 02:21
0
репостів
0
репостів