Розділ Бізнес

Гроші з Шепетівка Енергоінвест виводять у офшор

Автор Поліщук М.А. 26 квітня 2013, 23:07

Минуло вже два роки як ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» було зареєстроване виконавчим комітетом Шепетівської міської ради, сталося це 7 квітня 2011 року. Але що ми знаємо про цю компанію? Адже жодної інформації про неї, окрім як на їх офіційному сайті, замовних статей в місцевих газетах та відеороликах по телебаченню, ми знайти не можемо.

Виявилось не дарма кінцеві власники цієї структури так засекречені. Як відомо власником ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» являється Концерн «Комунальні системи України». Журналістам видання "Закарпаття онлайн" після невеличкого розслідування вдалося дізнатись кому ж у свою чергу належить цей концерн.

Засновниками ТОВ «Комунальні системи України» є два інших київських ТОВ – «Центр комунального розвитку» та «Агентство муніципального господарства». В свою чергу, засновником кожного з них є… компанія «Алвірандра Холдінг Лімітид», зареєстрована на Кіпрі. Тобто, типовий офшор.

Чи можна довіряти компанії, яка в будь-який момент може випаруватись в невідомому напрямку, залишивши за собою невиконані обіцянки? - Навряд чи. Чому ж міський голова був іншої думки? Як у представників «Комунальних системи України» вийшло його переконати?

 

Останнє редагування 15 липня 2014, 02:47
0
репостів
0
репостів