Розділ Бізнес

Дорожники звітували про підготовку до зимового періоду на Шепетівщині

Автор 08 жовтня 2018, 14:54

На черговій апаратній нараді Шепетівської райдержадміністрації було заслухано інформацію про стан підготовки до роботи в осінньо – зимовий період 2018-2019 років філії «Шепетівська ДЕД».

8 жовтня голова районної державної адміністрації Роман Підопригора провів щотижневу робочу нараду з начальниками управлінь, відділів райдержадміністрації, керівниками окремих установ та організацій району. На ній було заслухано інформацію головного інженера філії «Шепетівська дорожня експлуатаційна дільниця» Марини Дячук про стан готовності шляхової мережі в районі до роботи в осінньо – зимовий період.

Зокрема, у своїй доповіді Марина Миколаївна повідомила, що основним завданням всіх дорожньо-експлуатаційних організацій, не зважаючи на пору року, є вжиття заходів по організації і забезпеченні безпеки руху автотранспорту і пішоходів на підставі вимог чинного законодавства України. https://klema.com.ua/catalog/avtomobilnye-akkumuljatory

Філія «Шепетівеька ДЕД» обслуговує 603,5 км доріг. З них 260,4 км - дороги державного значення, в тому числі 2 ділянки доріг національного значення (а/д Н-02 Кременець - Біла Церква - Ржишів - 106.7 км, а/д Н-25 Городище - Рівне - Старокостянтинів з під’їздом до м.Нетішин - 67 км), 1 дорога регіонального значення (Р-49 Васьковичі - Шепетівка - 28 км), 3 дороги територіального значення (Т-2309 Шепетівка - Чуднів - Бердичів - 20,7 км, Т- 2306 Шепетівка - Старокостянтинів ч/з Серединці 34,5 км та Т- 2313 Кам'янка - Шепетівка 3,5 км), а також 343,1 км доріг місцевого значення.

Структурними підрозділами Філії є 5 дорожньо-ремонтних пунктів, які базуються: 2 в м. Шепетівка, 1 в смт.Гриців, 1 в с.Чотирбоки та 1 в с. Жемелинці Білогірського району. В зимовий період всі бази обладнуються під пункти обігріву та відстою автотранспорту в разі виникнення екстремальних погодних умов.

Марина Дячук коротко розповіла про Комплекс робіт із зимового утримання доріг, які включають снігозахист, боротьбу із зимовою слизькістю, снігоочисткою, а також проведення аварійних робіт з ліквідації ямковості. Зазначила, до філія «Шепетівеька ДЕД» до роботи в осінньо – зимовий період готова.

Далі на нараді були розглянуті основні питання діяльності управлінь, відділів та секторів райдержадміністрації та окремих установ, організацій щодо забезпечення належної життєдіяльності району.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської райдержадміністрації

Останнє редагування 08 жовтня 2018, 18:18
0
репостів
0
репостів