Розділ Бізнес

Термін ультиматиму сплив, у ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" забиратимуть майно

Автор 02 серпня 2018, 21:46

Сьогодні голова Хмельницької облдержадміністрації Вадим Лозовий відвідав Шепетівку та в чергове провів нараду щодо вирішення питання своєчасного початку опалювального періоду 2018-2019 років. Про це йдеть­ся на сай­ті Ше­пе­тівсь­кої місь­кої ра­ди.

Разом з головою ОДА участь у зустрічі взяв заступник голови облдержадміністрації Олег Гуменний,  депутати Хмельницької обласної ради, голова постійної комісії обласної ради з питань будівництва, житлово-комунального господарства, інвестиційної політики, природокористування та екології Артур Фрідман, міський голова Михайло Полодюк, директор ТОВ «Шепетівка Енгергоінвест» Олександр Пустовойт.

Після робочої наради у приміщенні виконкому відбулася зустріч учасників наради з трудовим колективом ТОВ «Шепетівка Енгергоінвест» на якій обговорили проблемні питання, що виникли у підприємства перед початком нового опалювального періоду.

Вадим Миколайович  поінформував  працівників щодо розміру боргу теплопостачального підприємства перед НАК «Нафтогаз України»  у зв’язку з невиконанням ТОВ «Шепетівка Енгергоінвест» договору реструктуризації боргу за попередні роки газопостачальникам і довів до присутніх інформацію про те, що ТОВ «Шепетівка Енгергоінвест» не взмозі погасити цей борг, який незабаром складе більше 23 мільйонів гривень  і тому не отримає газ.

За словами Вадима Лозового він мав ряд зустрічей з керівниками Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, які вкотре наголосили, що номінації на газ можуть бути надані лише міському комунальному підприємству після підписання відповідних документів, а ТОВ «Шепетівка Енгергоінвест» отримає лише у разі сплати вищевказаного боргу за спожитий газ, та подальшої сплати коштів по договору реструктуризації. Нажаль за словами керівника ТОВ «Шепетівка Енгергоінвест» Олександра Пустовойта на рахунках підприємства на сьогодні є лише 115 тисяч гривень.

На завершення зустрічі голова Хмельницької обласної державної адміністрації наголосив на тому, що єдиний шлях для вирішення цього питання, вироблення меморандуму та підписання угоди про передачу майна у власність територіальної громади міста, що в свою чергу дасть змогу отримати номінації на газ та своєчасно розпочати опалювальний сезон.

Останнє редагування 02 серпня 2018, 21:53

Відео

0
репостів
0
репостів