Розділ Бізнес

Американські малогабаритні трактори OGGUN будуть виготовлятись в Шепетівці

Автор 05 травня 2018, 14:03

Американська компанія CleBer LLC підписала контракт з українським виробником сільськогосподарської техніки ТОВ A3TEХ- Україна, що знаходиться у Шепетівці, Хмельницької області на виробництво міні тракторів OGGUN, повідомляє ТОВ A3TEХ- Україна у себе на офіційній сторінці у Facebook.

Угода про ліцензійне виробництво дозволяє компанії A3TEХ-Україна виготовляти трактори Oggun із залученням якомога більшого об’єму місцевих комплектуючих, з подальшою метою забезпечення 100% виготовлення техніки на місці.

Дизайн трактора розроблений таким чином, щоби дати відкритий доступ до основних його систем (Технологія Дизайну Відкритих Систем). А забезпечення виробником наявності запасних частин та комплектуючих на місцевому ринку, дасть можливість фермерам отримати деталі та вузли за розумною ціною. Це значно зменшить час, необхідний для повернення техніки в поле. Ключовою метою Дизайну Відкритих Систем трактора Oggun було те, що фермер матиме змогу швидко отримати деталі та комплектуючі й ліквідувати несправність прямо на полі, не залучаючи при цьому складних інструментів та спеціалістів для обслуговування. 

Дизайн Відкритих Систем дає особливу технологію, що забезпечить дрібних фермерів України доступними тракторами, які підвищать продуктивність їхніх господарств. Крім того, це збільшить місцеве виробництво сільськогосподарської техніки, виготовлення деталей та комплектуючих, створить додаткові робочі місця.

adjustable comfort posture

Поява доступного малогабаритного трактора, виробленого в Україні, матиме значний вплив на виготовлення аграрної продукції в цілому. Адже в Україні налічується 45035 тільки фермерських господарств і це має тенденцію на збільшення. Механізація малих господарств забезпечить новий рівень доступності місцевої сільськогосподарської продукції та зниження ціни на неї.

Виробництво на території України малогабаритного трактора з дизайном Відкритих Систем дозволить залучати для його купівлі державні програми Уряду, спрямовані на підтримку АПК.

Україна стає першою країною, що вироблятиме трактори Oggun за концепцією Компанії CleBer Виробництва Відкритих Систем. Ряд африканських та південноамериканських країн тестують трактори Oggun. Чим більше регіонів будуть впроваджувати обладнання за технологією Відкритих Систем, тим більше додаткового обладнання, а не лише тракторів можна буде отримати за доступнішими цінами.

Компанія Cleber чекає з нетерпінням початку співпраці з компанією A3TEХ- Україна у виробництві повного ряду обладнання та устаткування для фермерів, які у своїх господарствах використовують ручні знаряддя праці, а також для тих, хто уже послуговуються в обробці полів механізованою технікою.

Останнє редагування 09 травня 2018, 13:50
0
репостів
0
репостів