Версія для друку
Розділ Бізнес

В Шепетівці почав свою роботу магазин мережі одягу «Санді»

Автор Санді 03 травня 2018, 00:51
В Шепетівці почав свою роботу магазин мережі одягу «Санді» Матеріал на правах реклами

В Шепетівці почав свою роботу магазин мережі одягу «Санді». Наша місія – зробити Ваш шопінг економним, зручним та комфортним. Мережа зосереджена в Центральній та Західній Україні і постійно розширяється!

В магазині представлені одяг та аксесуари українських, китайських, турецьких виробників та країн ЄС. «Санді» пропонує великий вибір нового жіночого та чоловічого одягу: кофти, світшоти, реглани, блузи, сукні, юбки, джинси, спортивні костюми, сумки, рюкзаки та багато іншого. Ми ретельно відбираємо товар, регулярно проводимо розширення категорій та поповнення асортименту. 

Також по всій мережі магазинів одягу «СанДі» діє програма лояльності – завітайте до нас та отримайте картку на знижку 5% незалежно від суми покупки!

За нашими новинами та цікавими пропозиціями Ви можете слідкувати в Інстаграммі за хештегом #sundistore (instagram.com/sundistore).

Ми завжди йдемо назустріч нашим гостям, тому ціни Вас приємно здивують!

Ми працюємо в будні дні з 9:00 до 18:00, а в суботу та неділю з 9:00 до 16:00 години. Ласкаво просимо! Чекаємо Вас за адресою: вулиця Судилківська, 1 (колишній ЦУМ).

Останнє редагування 03 травня 2018, 00:58