Розділ Бізнес

Власник ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" знову кормить обіцянками

Автор 10 листопада 2017, 15:51

До морозів лишились лічені дні, але газу на котельнях досі немає. Загроза техногенної катастрофи у Шепетівці стає все більш реальнішою, адже замерзла вода в тепломорежах може просто розірвати їх. Сьогодні ми всі з нетерпінням чекали новин з Києва, але вони поки що не радують.

Нагадаємо, власник ТОВ "Шепетівка Енергоінвест"  Андрій Карпенко обіцяв залучити кредитні кошти для погашення заборгованості за спожитий газ перед НАК "Нафтогаз України", сьогодні, з його слів, мало бути рішення банку.

Міський голова Михайло Полодюк у телефонному режимі зв'язався із київським бізнесменом, але той досі кормить обіцянками. 

Він мені сказав, що кредиту вони досі не отримали, ніби то бухгалтерія готує якісь документи для банку. Сьогодні ми провели комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на рівні міста. З її рішенням я зараз їду до Хмельницької обласної державної адміністрації.

Тим часом, за інформацією наших джерел, на котельнях немає нікого з персоналу. ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" залучила іногородню охоронну фірму, яка закрилась на цих об'єктах і нікого не пускає. Припускаємо, що до понеділка, теплих батарей нам точно не дочекатися.

У цей час, небайдужі шепетівчани активно готуються до завтрашніх акцій протесту. Оголошені пункти збору на 10 годину ранку:

  • на розвилці Славута - Новоград-Волинський
  • біля музею Островського
  • біля танку
  • біля третьої школи
  • площа залізничного вокзалу

Із місць збору будуть курсувати автобуси до місця проведення акції. Початок акції о 11 годині.

Останнє редагування 10 листопада 2017, 16:37
0
репостів
0
репостів