Розділ Бізнес

Хмельницький облавтодор звітує про ремонт автошляхів

Автор 01 березня 2017, 17:18
Із настанням сприятливих погодних умов дорожники Хмельниччини проводять роботи із ліквідації аварійної ямковості. Внаслідок частих коливань температури повітря протягом зими та надмірної вологості,  дорожнє покриття зазнало значних ушкоджень та руйнувань.  

В першу чергу, дорожники зосередились на  аварійно небезпечних місцях та найбільш уражених ділянках головних магістралей області. Зокрема, ремонтні роботи виконуються на автодорогах: М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка, Н-03 Житомир-Чернівці, Р-05 Городище-Рівне-Старокостянтинів, Р-24 Татарів-Косів-Коломия-Борщів-Кам'янець-Подільський, Р-26 Острог-Кременець-Почаїв-Радивилів, Р-48 Кам'янець-Подільський-Сатанів-Війтівці-Білогір'я, Р-50 Ярмолинці-Сатанів, Р-49 Васьковичі-Шепетівка.

Аварійний ямковий ремонт щоденно виконують до 30 ремонтних бригад філій ДП “Хмельницький облавтодор”.

Так, протягом трьох днів, методом просочування, холодними асфальтобетонними сумішами та причіпною дорожньо-ремонтною машиною «Ремонтер»,  було ліквідовано майже 1000 м2 деформацій дорожнього покриття.

Із підвищенням температури повітря дорожники перейдуть до виконання ремонтних робіт гарячим асфальтобетоном.

З початку 2017 року дорожникам вдалось ліквідувати 7,5 тис. м2 аварійної ямковості

Служба автомобільних доріг звертається до водіїв з проханням бути пильними та максимально уважними в місцях проведення дорожніх робіт, не перевищувати дозволені швидкісні режими, звертати увагу на попереджувальні знаки та дбати про власну безпеку та безпеку інших.
Прес-служба САД у Хмельницькій області
0
репостів
0
репостів