Розділ Бізнес

Водоканал запустив підвищуючу водопровідну насосну станцію

Автор 24 лютого 2017, 01:53
Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства на протязі 2017 року планує виконання ряду заходів з покращення послуг водопостачання та водовідведення міста. Одним з етапів даного плану було будівництво ПВНС для належного забезпечення водою  будинків Старокостянтинівського шосе та прилеглих вулиць. 

Зважаючи на численні прохання споживачів та після проведеня моніторингу водопровідних мереж вказаного мікрорайону було прийнято рішення необхідності  будівництва підвищуючої водопровідної насосної станції (ПВНС) по вул. Старокостянтинівське шосе, 71. Підприємством пройдено етапи планування, вибору місця, будівництво, випробування та нарешті введення в експлуатацію насосної станції.

Після введення в експлуатацію вказаної ПВНС було підвищено тиск у будинках вказаного мікрорайону, що в свою чергу покращило якість водопостачання багатьох абонентів. Крім того використання обладнання , що встановлено на ПВНС дає змогу забезпечити надійне та безперебійне водопостачання мікрорайону.

Надалі водоканал має намір продовжити виконання наміченого плану заходів щодо покращення якості послуг з водопостачання та водовідведення.
Прес-служба ШепетівкаВодоканал
0
репостів
0
репостів