Розділ Бізнес

Міський голова Шепетівки шукав інвесторів на міжнародному форумі

Автор 14 листопада 2016, 21:47
Міський голова Михайло Полодюк відвідав Міжнародний інвестиційний форум «Розвиток промислового потенціалу м. Камянець-Подільський», який проходив 10-11 листопада, та був організований виконавчим комітетом Кам’янець-Подільсько ї міської ради.
Також захід відвідала низка іноземних делегацій, представників міжнародних організацій, посольств і консульств, провідних промислових підприємств міста, інвесторів, підприємців.

Серед запрошених гостей, які взяли участі у форумі був представник Канцелярії радника з торгово-економіч них питань Посольства Китайської Народної Республіки Чжан Хуейцзюнь, другий секретар Посольства України в Ізраїлі Олена Іванчук, виконавчий директор канадсько-україн ської торгової асоціації Емма Турос, представники міст-побратимів з Білгород-Дністровська, Умані та Перемишля (Польща). А також тимчасово виконуючий обов’язки першого заступника голови Хмельницької ОДА Олег Гуменний та перший заступник голови обласної ради Неоніла Андрійчук.

Офіційно старт форуму дав мер Кам’янця-Подільського Михайло Сімашкевич.
Щиро радий вітати в нашому місті всіх гостей та учасників форуму. Це – вже сьомий захід такого рівня, який проводиться в Кам’янці. І вірю, що не останній. Упродовж двох днів ви почуєте низку презентацій промислового потенціалу і ознайомитеся з потужними, економічно привабливими виробничими об’єктами міста. Маю надію, що всі продемонстровані проекти знайдуть гідних інвесторів. Плідного всім дня та гарних емоцій від роботи.
Також відбулась платформа ділового спілкування із виконавчим директором канадсько-української торгової асоціації Еммою Турос, партнером Open Gate Italy в Україні Сергієм Марчуком, президентом Хмельницької торгово-промислової палати та багатьма іншими експертами в інвестиційній сфері.
0
репостів
0
репостів