Розділ Бізнес

Працюючі водії Шепетівського АТП вважаються безробітними

Автор 19 серпня 2016, 20:02
Про це заявив тимчасово виконувач обов’язків першого заступника голови Хмельницької облдержадміністрації Олег Гуменний на розширеному засіданні колегії облдержадміністрації.
Як виявилось, всі водії без виключення, які працюють на Шепетівському автотранспортному підприємстві, отримують допомогу по безробіттю від держави. Таким чином, окрім того, що держава втрачає кошти через зарплатні в конвертах, вона втрачає на виплатах, які по суті не має робити, адже люди реально мають роботу.

На Хмельниччині сьома частина приватних перевізників не мають оформлених працівників (38 із 244 суб’єктів господарювання).

Таку інформацію озвучила директор обласного департаменту соціального захисту населення Світлана Лукомська на сьогоднішньому засіданні колегії облдержадміністрації.

“Перевізники, маючи декілька маршрутів, щоденно виходять на роботу, не йдуть у відпустки або на лікарняний, не мають вихідних. Не до кінця зрозумілою ця ситуацію залишається у Дунаєвецькому, Теофіпольському, місті Кам’янці-Подільському”, – сказала вона.

За словами Лукомської, окремі перевізники офіційно показують, що живуть на 700-1100 грн у місяць.

Відео

0
репостів
0
репостів