Розділ Бізнес

Щодо Шепетівського військового лісгоспу відкрито кримінальне провадження

Автор 01 серпня 2016, 14:23
Про це повідомив 29 липня голова обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук, який разом із військовим прокурором Хмельницького гарнізону, підполковником юстиції Олексієм Стражником здійснили виїзд аби перевірити законність вирубки лісу, особливо цінних порід (дуб, граб), уже на території військового лісгоспу.
Посадовці перевірили дотримання вимог лісового законодавства в районі села Лисогірка Летичівського району. Олександр Олександрович наголосив, що питання незаконної рубки лісів знаходиться на його контролі і буде заслуховуватися на наступному засіданні колегії.

«Зараз в області діє комісія. Ми перевіримо не лише законність вирубки, але й чи здійснюється посадка і догляд за молодими насадженнями на ділянках зрубаного лісу», – зазначив голова адміністрації.

23 липня військова прокуратура Хмельницького гарнізону зареєструвала кримінальне провадження за фактом незаконної порубки дубу у лісах Шепетівського військового лісгоспу. «За інформацією від наших активістів, тоді ми зупинили вантажний автомобіль з половником дуба, який вилучено, оглянуто та передано на відповідальне зберігання», – наголосив Олександр Олександрович. Наразі по цьому факту триває досудове розслідування, в ході якого встановлюються усі обставини.
Останнє редагування 01 серпня 2016, 15:26
0
репостів
0
репостів