Розділ Бізнес

За січень страхувальники Шепетівщини сплатили понад 12 млн. грн. єдиного внеску

Автор 18 лютого 2016, 16:28
Уніфікація та зниження ставки єдиного внеску до 22 відсотків, скасування внеску, що утримувався із заробітної плати в розмірі від 2 до 6,1 відсотка, стало одним з важливих кроків, покликаних покращити умови ведення бізнесу. Результати таких новації роботодавці відчули уже в січні поточного року, адже вони дозволили заощадити чимало коштів для ведення бізнесу. Так вважають у прес-службі ДФС у Хмельницькій області.
Зниження навантаження на фонд оплати праці надає можливість роботодавцям підвищити заробітну плату для своїх працівників, вчасно та в повному обсязі сплачувати податки до бюджету.

Так, вже в січні 2016 року господарники Шепетівщини забезпечили надходження до казни 12 мільйонів 116 тисяч гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Індикативне завдання в сумі 10 мільйонів 952 тисяч гривень виконано на 110,1 відсотка.
Позитивом зниження навантаження на фонд оплати праці є можливість роботодавців збільшити оплату найманим працівникам. З іншого боку такий стабілізуючий фактор передбачає легалізацію трудової зайнятості, що в сукупності матиме позитивні наслідки для бюджетування та соціального захисту працюючих
Так інформацію підкреслив керівник Шепетівської об‘єднаної податкової інспекції Ярослав Баран.
0
репостів
0
репостів