Розділ Бізнес

Відтепер Шепетівкою можна гуляти віртуально

Автор 08 жовтня 2015, 12:11
Відтепер Шепетівкою можна гуляти віртуально Фото Валерія
Ще на початку травня цього року, шепетівчани могли спостерігати, як дорогами нашого міста їздив чудернацький автомобіль. Ті хто цікавляться гаджетами і технікою, могли упізнати у нього легендарний гугломобіль - авто, яке їздить містами та знімає панорами вулиць на всі 360 градусів. Всі з нетерпінням чекали на результати його роботи і ось цей час настав.
Сьогодні, 8 жовтня, команда Google представила масштабне оновлення режиму Street View в Україні. Повідомляється, що перегляд вулиць доступний не тільки для найбільших міст країни, але і в більш ніж 300 великих і маленьких населених пунктах України, в тому числі у Шепетівці. Користувачі з усього світу тепер зможуть зробити віртуальну прогулянку українськими містами за допомогою 360° панорамних знімків вулиць і визначних пам'яток.
У квітні 2012 року ми вперше представили режим перегляду вулиць для 5 міст України. З тих пір командою Google Street View була проведена величезна робота зі збору та відцифровування даних, спеціально обладнані автомобілі проїхали тисячі кілометрів по великих і маленьких містах України - результатом цієї величезної роботи стало сьогоднішнє оновлення. Що важливо, цим сервісом може скористатися будь-яка людина в світі, хто хоче дізнатися більше про Україну.
Так прокоментував подію директор Google в Україні Дмитро Шоломко.

Отож всі хто бажає віртуально прогулятись Шепетівкою, запрошуємо пройти за цим посиланням - http://shepetivka.com.ua/panorama.html
Останнє редагування 08 жовтня 2015, 12:31
0
репостів
0
репостів