Розділ Бізнес

Шепетівський водоканал прийняв участь у науково-практичному семінарі Української асоціації «Укрводоканалекологія»

Автор 14 липня 2015, 17:33
9-10 липня 2015 року в Чернівецької області відбувся науково-практичний семінар керівників водопроводно-каналізаційних господарств територіального відділення «ДНІСТЕР» Української асоціації «Укрводоканалекологія».
В семінарі взяли участь керівники понад 60 організацій водопостачання та водовідведення з різних регіонів країни, представники Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, начальники ЖКГ обласних державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування, директори та менеджери бізнес-структур та комерційних підприємств.

В рамках семінару було розглянуто питання з реалізації Постанови Кабінету Міністрів України від 04.06.15 №375 щодо погашення заборгованості з різниці в тарифах послуг з централізованого водопостачання, водовідведення, що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню. 

Окреме засідання учасників семінару було присвячене першій річниці з дня заснування ТВА «Дністер», що об`єднало підприємства галузі Івано-Франківської, Чернівецької, Тернопільської та Хмельницької областей. З доповіддю про результати роботи та досвідом  організаційної діяльності поділився керівник ТВА «Дністер» генеральний директор комунального підприємства «Івано-Франківськводоекотехпром» п. Саєвич М.Б. З нагоди річниці відділення та особистий внесок в розвиток галузі Президент асоціації  «Укрводоканлекологія» п. Жерліцин Ю.І. вручив подяки та дипломи найактивнішим членам.

Шепетівський водоканал відзначено як один з найактивніших членів територіального відділення «ДНІСТЕР» Української асоціації «Укрводоканалекологія». Президент асоціації п. Жерліцин Ю.І  вручив подяку та диплом за особистий внесок в розвиток галузі директору ШКПВКГ Бикову В. П. 

В рамках семінару досягнуто домовленність, щодо проведення зустрічі керівників водопроводно-каналізаційних господарств територіального відділення «ДНІСТЕР» Української асоціації «Укрводоканалекологія» в жовтні цього року в місті Шепетівка.

Для учасників семінару було організовано ознайомчу екскурсію електростанціями каскаду Дністровських ГЕС і ГАЕС. 
0
репостів
0
репостів